Terugblik webinar ‘Oekraïense medewerkers & werk’

Overweeg jij om een Oekraïense medewerker bij jou aan het werk te laten? Heb je vacatures die je lastig krijgt opgevuld en je wilt weten of een Oekraïense medewerker uitkomst kan bieden? De komst van Oekraïense vluchtelingen kan een kans zijn voor het bedrijfsleven. Tegelijkertijd zijn er veel vragen. Om daar antwoord op te geven, heeft het regionaal mobiliteitsteam ‘Achterhoek Werkt Door’ dinsdag 10 mei het webinar ‘Oekraïense medewerkers aan het werk’ verzorgd. Uitzending gemist? Geen punt, je kunt het webinar terugkijken op de pagina ‘Oekraïners & werk’.

Stel je vraag over Oekraïense medewerkers aan het werk

Heb je een vraag die niet wordt beantwoord in het webinar of op de pagina Oekraïners & werk? Neem dan contact op met Achterhoek Werkt Door via het contactformulier onderaan deze pagina. Of ga naar de contactpagina.

In dienst nemen van Oekraïense vluchtelingen

Het Werkgeversservicepunt Achterhoek (WSPA) helpt jou graag verder als je serieus overweegt een Oekraïense vluchteling een kans te geven in jouw bedrijf. Zo kan WSPA contact leggen met de betreffende gemeente(n), om te onderzoeken of er Oekraïners zijn die bij jouw bedrijf passen.