Scholing

Om (zo snel mogelijk) een passende werkplek te vinden, kan scholing je helpen. Ook als je werk hebt, is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Voor persoonlijke groei, maar ook omdat de wereld om ons heen en jouw werkplek continu veranderen. Wat de reden ook is: leren is investeren in jouw toekomst.

Omscholing

Wil je je carrière een wending geven en aan de slag in een andere sector? Of ben je op zoek naar werk, maar mis je nog de juiste opleiding? Denk dan eens aan scholing of misschien zelfs omscholing. Wij helpen je graag verder, door te kijken naar welke sector bij jou past en welke opleiding je nodig hebt om je om te scholen.

Bijscholing

Heb je het idee dat je kennis en skills mist om een nieuwe stap te maken in je werk? Heb je het gevoel dat (jongere) collega’s je voorbijstreven? Of kom je net van school, maar sluit jouw opleiding niet goed aan bij het werk dat je wilt doen? Dan is bijscholing misschien iets voor jou. In ons team zitten ook partners uit het onderwijs. Zoals het Graafschap College en de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).