Scholing

Om (zo snel mogelijk) een passende werkplek te vinden, helpt het wellicht om je om te scholen of bij te scholen. Ook als je werk hebt, is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Voor persoonlijke groei, maar ook omdat de wereld om ons heen en ook jouw werkplek continu veranderen. Wat de reden ook is: leren is investeren in jouw toekomst.

Omscholing

Wil je je carrière een wending geven en aan de slag in een andere sector? Of ben je op zoek naar werk, maar mis je nog de juiste opleiding? Het team van Achterhoek Werkt Door helpt je graag verder, door te kijken naar welke sector bij jou past en welke opleiding je nodig hebt om je om te scholen.

Bijscholing

Heb je het idee dat je kennis en skills mist om een nieuwe stap te maken in je werk? Heb je het gevoel dat (jongere) collega’s je voorbijstreven? Of kom je net van school, maar sluit jouw opleiding niet goed aan bij het werk dat je wilt doen? De professionals van Achterhoek Werkt Door helpen je graag verder.

Voer een getal tussen 0 en 0 in.
0612345678 (10 cijfers, zonder streepje)
Ben je na 12 maart 2020 werkzoekende geworden?*
Word je binnenkort met werkloosheid bedreigd?*
Heb je extra ondersteuning nodig?*
Ben je werkgever?*
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en delen met het team van Achterhoek Werkt Door en deelnemende organisaties*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.