Kom naar de (werk)coachingsdag op dinsdag 2 juli!

Kom 2 juli naar de (werk)coachingsdag in stadion De Vijverberg! Een plek waar je naartoe kunt met al je vragen over werk, vacatures, scholing, begeleiding en leerwerktrajecten. Vraag gratis advies aan onze (loopbaan)coaches. Je kunt vrij inlopen zonder afspraak. Het is vrijblijvend, kost je niets en we zijn er voor iedereen!

(Werk)coachingsdag Doetinchem

Datum: 2 juli

Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Locatie: De Vijverberg, Lijsterbeslaan 101-A, 7004 GN Doetinchem

Voor al jouw vragen

Heb jij op dit moment geen baan, maar wil je wel graag werken? of
Dreig je binnenkort je baan te verliezen? of
Vind je je werk niet meer leuk of houdt je baan op te bestaan? of
Droom je van een diploma, omdat je die nu nog niet hebt of wil jij je laten omscholen? of
Ben je ondernemer en denk je erover in loondienst te gaan? of
Ben je genoodzaakt je koers te veranderen of te stoppen met je bedrijf?

Wij helpen je graag tijdens de (werk)coachingsdag en zijn er voor alle inwoners van jong tot oud. Kortom, iedereen die een stap wil maken met werk. Of je momenteel werk hebt of niet. Loop zonder afspraak binnen!

Jouw verhaal

Tijdens de (werk)coachingsdag luisteren onze coaches naar jouw verhaal. Samen bespreken we wat een volgende stap kan zijn. We helpen jou met bijvoorbeeld een competentietest, sollicitatietraining, loopbaangesprekken, opleidingen, inzicht in beroepen of zelfs al met een baan die bij jou past! Bezoek de (werk)coachingsdag en maak je stap naar (ander) werk of (om)scholing. De koffie en thee staan voor je klaar, net als onze medewerkers én coaches van De Graafschap.